Ehdokkaaksi vaaleihin

Etsimme ehdokkaita kuntavaaleihin. Jos olet kiinnostunut ehdokkuudesta itse tai tiedät keskustalaisittain ajattelevan hyvän ehdokkaan, käytä oheista lomaketta yhteydenottoon.
Vaalivastaava tai joku kunnallisjärjestön hallituksen jäsenistä ottaa yhteyttä ja keskustelee käytännön järjestelyistä.

Voit täyttää yhteydenottolomakkeen myös keskustan sivuilla. Siellä on lomake, jolla voit ilmoittaa kiinnostuksesi tai vihjeen myös muualle kuin Vantaalle.

Kunnallisjärjestö järjestää ehdokkaaksi ryhtyville seuraavat palvelut:

  1. Ehdokasmaksua ei ole
  2. Ehdokkaille järjestetään vaalikuvaus, jossa otetaan yksi kasvokuva. Ehdokas voi käyttää sitä omiin tarkoituksiinsa ja lisäksi sitä voidaan käyttää Vantaan keskustan yhteismainonnassa
  3. Yhteisesite (kuvat ehdokkaista ja tietoa Vantaan keskustan tavoitteista)
  4. Yhteismainonta lehdissä ja verkossa (kuvat ehdokkaista, mahdollisesti myös toimituksellista materiaalia tavoitteista, linkit Vantaan keskustan vaalisivuille, josta edelleen linkitys ehdokkaiden omille sivuille)
  5. Apua verkkosivujen luomiseen
  6. Yhteiskäytössä olevan tilan kuukaudeksi ennen vaaleja kahteen paikkaan (Myyrmäki, Tikkurila). Tila on käytössä taukotilana ja myös kohtuullisessa määrin materiaalin säilytystilana.
  7. Muuta yhteistoimintaa, suunnittelua ja koulutusta mahdollisuuksien mukaan.

Kaikki Keskustan ehdokkaaksi ryhtyvät henkilöt sitoutuvat maksamaan Keskustan Vantaan kunnallisjärjestölle palkkiostaan 20% suuruisen luottamushenkilömaksun, mikäli tulevat valituksi valtuustoon tai johonkin kaupungin luottamustoimiin.  

Ehdokkaan suostumuslomakkeen voit katsoa ja tulostaa täältä.

Vantaan keskustan kuntavaaliehdokkaaksi 2021

Kuntavaaliohjelma 2021